Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου των Φίλων της Μονής Εσφιγμένου



Η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Φίλων της Ιεράς Μονής του Εσφιγμένου Αγίου Όρους καθώς και προβολή της σχετικής με το ζήτημα της Μονής του Εσφιγμένου ταινίας του Νίκου Αναγνωστόπουλου 
«ει έχεις καρδίαν δύνασαι σωθήναι» πραγματοποιήθηκε  στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 6:30 μ.μ.


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Γρηγόρη Επαμ. Ζαφειρόπουλου.





2 σχόλια:

  1. Tι σόι διαπλοκές έχει η πενταμελής συνοδεία του Κατσουλιέρη, ώστε να χρηματοδοτεί την δημιουργία ντοκυμαντέρ και την δημιουργία πολυτελέστατου ιστοχώρου, να φέρνει στις συγκεντρώσεις ένα σωρό επισήμους μεταξύ των οποίων και ανώτατους δικαστικούς (βλ.παραδικαστικό), να δημιουργεί διαρκή θόρυβο και να επιδιώκει διχασμό και επεισόδια;

    Μήπως έχει βάλει χέρι στα λεφτά των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων που αρνείται να πάρει η Μονή Εσφιγμένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι διαπλοκές χρειάζονται αλήθεια για να κάνεις ένα ντοκυμαντέρ? Για εξηγείστε μας αγαπητέ. Όταν ο Θεοδωράκης παραβίασε τους νόμους του κράτους για να μπεί από τα σύνορα του Αγίου Όρους και να κάνει το ντοκυμαντέρ του, αλήθεια τί διαπλοκές χρειαζόταν να ενεργοποιήσει? Όσο για την πολυτέλεια, τι να πω αγαπητέ μου, την απολαμβάνεις και εσύ δωρεάν από το google.blogspot Οπότε εφόσον δεν έχεις και τί άλλο να κάνεις, βάλτα μαζί τους και προσπάθησε να τους πείσεις να παρέχουν πιό μίζερες υπηρεσίες για να φαίνονται φτωχότεροι επαίτες και επαναστάτες χωρίς αιτία. Ή μάλλον την αιτία την γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά: η επανάσταση πουλάει και μάλιστα καλά...Μήπως πρέπει να κυκλοφορούμε όλοι με τρύπια ρούχα ήι μπαλωμένα ράσα?

    Τέλος, όλοι αυτοί οι "επίσημοι" που λες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών κατά βάση, έχουν κάθε δικαίωμα -για να μην πούμε υποχρέωση- να παρευρεθούν σε μια πολιτιστική εκδήλωση και να διαμορφώσουν άποψη. Αυτό έλειπε να τους "απαγορεύσετε" να βγαίνουν και από το σπίτι τους... Ποιοί είστε, μήπως σε λίγο θα αρχίσετε και τις απειλές?

    Όσο για τα χρήματα που λέτε, οι έγκλειστοι επαναστάτες στη Μονή του Εσφιγμένου, τί ακριβώς κάνουν τά χρήματα από τα εμβάσματα που λαμβάνουν? Σε ποιόν αποδίδουν λογαριασμό? Μήπως ξέχασαν να ενημερώσουν σχετικά με το κοινωνικό έργο που προσφέρουν. Οι συνεντεύξεις τύπου που διοργάνωσε ο Μεθόδιος και η παρέα του πόσο κόστισαν και από πού προήλθαν τα χρήματα?

    "Ει έχεις καρδίαν δύνασαι σωθήναι", είπε ο Αββάς Παμβώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τρίπτυχον τ. 2

Ἐνημερωτικὴ περιοδικὴ ἔκδοση τῶν Φίλων τῆς Ιεράς Μονῆς Ἐσφιγμένου 3ΠΤΥΧΟ τ2_telikoWeb

Τρίπτυχον τ.1

Ἐνημερωτικὴ περιοδικὴ ἔκδοση τῶν Φίλων τῆς Ιεράς Μονῆς Ἐσφιγμένου Εσφιγμενιτικά Τ. 1